PROIECT ANSABLU REZIDENTIAL 4 CASE IDENTICE B-dul CAROL I CÂMPINA

PROIECT CAROL I – 4 CASE IDENTICE

Aria CONSTRUITĂ: 88,50 mp, Aria DESFĂSURATĂ: 178,35 mp, Aria UTILĂ: 145,47 mp

Descriere generala

Proiectul implementat în zona de interes a municipiului Câmpina se află pe B-dul Carol I, într-o zonă liniștită cu toate utilitățile, locație adiacentă muzeului B.P. Hașdeu.
Pentru mai multe informatii privind acest proiect de arhitectură accesați siteul de proiectare ARHIVOLUM.
Terenul ales pentru proiectarea unui complex rezidențial cu 4 case identice are deschidere la 2 străzi, iar locuințele sunt retrase cu peste 35m față de străzile principale.  Zona de verdeață înaltă perimetrală caselor aduc un plus de confort necesar unui tip de locuire liniștit.
Suprafețele vitrate date de geamurile înalte ale livingului si bucătăriei cât și orientarea favorabilă pentru însorire sporesc confortul zonei de zi. Locuințele sunt puse în oglindă 2 câte 2 pentru a avea o intimitate mai bună în zona de grădină ce deservește camera de zi.Spațiile deschise ale parterului și funcționalitatea bună a încăperilor rezolvă armonios în fiecare zonă a casei deschiderea și comunicarea naturală cu exteriorul.
Etajul parțial mansardat are dormitoarele cu geamuri mari pentru o bună comunicare cu arealul natural dat de dealul Muscel și de Valea Prahovei.

PRET - DISPONIBILITATE

Imobile disponibile

PRET SI DISPONIBILITATE CAROL I

DESCRIERE COMPARTIMENTARE INTERIOARĂ

Casa cu regimul de înălțime P+1E are intrarea principală poziționată pe mijlocul fațadei, intrare protejată de volumul partial al etajului. Distribuția camerelor este simplă și funcțională, iar parterul are doar zona de zi compusă din living și bucătărie cu dinning. Funcțiunile anexe reprezentate de grupul sanitar si de camera tehnică au intrări retrase si discrete pentru a nu deranja circulatiile orizontale sau cea verticală a scării deschise către livingul luminos.
Etajul este compus dintr-un dormitor matrimonial cu baie proprie și dressing, iar cealaltă jumătate a casei are 2 dormitoare de copii cu o baie mare amplasată pe hol. Separarea celor două dormitoare prin holul lung de dormitorul matrimonial ajută la crearea unuiei intimități favorabile pentru întreaga familie.

PLAN PARTER

Planul parterului cu suprafețele utile:

 • vestibul – 3,80 mp
 • casa scării – 9,60 mp
 • sas – 2,86 mp
 • living și dinning – 31,28 mp
 • bucătărie – 18,36 mp
 • baie – 2,76mp
 • cameră tehnică – 4,20 mp

PLAN ETAJ

Planul etajului cu suprafețele utile:

 • hol – 10,78 mp
 • dormitor – 13,56 mp
 • dormitor – 14,62 mp
 • baie – 5,37mp
 • dormitor – 17,21 mp
 • dressing – 5,30 mp
 • baie d.m. – 5,70 mp

DESCRIERE STRUCTURĂ

Imobilul are o structură de rezistență realizată din cadre de beton armat cu zidărie portantă de 25cm grosime, structură proiectată, verificată și executată conform unui proiect de rezistență de execuție avizat. Toată execuția este supravegheată și aprobată de dirigintele de șantier, iar toate investițiile dezvoltatorului au la bază proiecte avizate, verificate și implementate conform legi.
Fundațiile respectă toate condițiiile cerute în studiul geotehnic si au fost executate cu o atenție sporită pentru a nu fi afectată suprastructura.
Șarpanta este din lemn de brad cu astereală din scândură, iar aceasta este încastrată cu elemente metalice de centurile etajului mamsardat. Tâmplăria este din PVC cu geam tripan.


DESCRIERE FINISAJE

Construcția a fost finisată pe exterior cu materiale de calitate și s-a avut în vedere evitarea detaliilor ce pot afecta tencuielile și structura acoperișului prin infiltrații accidentale. Locuința a fost termoizolată cu polistiren expandat de 10 cm, iar placa peste pământ are dedesupt polistiren extrudat rezistent la compresiune. Toată construcția va fi anvelopată termic materiale de izolare termică(polistiren și vată minerală),  cu respectarea normativelor de izolare termică.
Finisajele de interior se vor realiza la o calitate bună și foarte bună deoarece constructorul este același de la faza de implementare până la faza de finisaje. Toată execuția structurii construcției va ține cont de viitoarele instalații și finisaje propuse prin proiect. În anumite situații beneficiarul poate opta pentru finisajele uscate reprezentate de gresie, faianță, parchet si poate tâmplăria interioară.

 

RANDARILE PROIECTULUI

Contact Icon
Case și Apartamente de vanzare Campina și Valea Prahovei - Constructii rezidentiale | DRC CONSTRUCT | Oferim case și apartamente de vanzare la cheie, cu finisaje premium și design modern in Campina si pe Valea Prahovei. Alege confortul și luxul în locuința ta nouă. Urmareste proiectele rezidentiale in derulare si alege casa mult visata. Preturi transparente! - Înapoi Sus