Zonă centrală, CÂMPINA

BLOC LOCUINTE 15 APARTAMENTE – 2 ETAJE

IMOBIL LOCUINȚE COLECTIVE P+2E : Aria CONSTRUITĂ = 498,00mp, Aria DESFĂURATĂ: 1538,00 mp, Aria UTILĂ: 1306,00 mp

DESCRIERE GENERALĂ

În zona centrală a municipiului Câmpina, adiacent arterei principale Carol I, dezvoltatorul imobiliar cu experiență în domeniu propune un bloc de 2 etaje cu 15 apartamente bine proiectate, funcționale și luminoase.
Pe perioada de proiectare s-a încercat implememtarea unui bloc P+2E+3R+4R, însă condițiile urbanistice și zona de case adiacentă aglomera și forța regimul de înălțime zonal de P+2E. Pentru a încadra cât mai plăcut noua construcție în țesutul urban existent investitorul a hotărât construirea unui bloc cu regim de înălțime mai mic în detrimetul unui câștig ridicat dar cu apartamente mai puține. Accesul la imobil se face din strada Alexandru Vlahuță, iar ieșirea din parcarea cu 17locuri este direcționată spre zoona de parcare a blocurilor existente. Noua construcție beneficiază de 2 accese, locuri de parcare suficiente și de un punct de încărcare a mșinilor electrice.
Construcția cu arhitectură modernă are suprafețe vitrate mari, o compoziție volumetrică dinamică, iar toate apartamentele au balcoane si suprafețe utile generoase. Locația centrală este ideală pentru orice familie care dorește un trai relaxat fără utilizarea autoturismului pentru a duce copiii la școală sau pentru cumpărăturile zilnice.
Proiectul beneficiază de toate utilitățile, facilitățile și perimetral construcției avem spațiu verde menit să comunice natural cu spațiile vitrate de la parter si etaj. Apartamentele sunt decomandate, iar bucătăria a fost proiectată să funcționeze și închisă, aceasta având fereastră și pereți plini pentru o mobilare adecvată în orice situație. Pereții interiori nestructurali permit o amenjare modernă și facilă pentru orice cumpărător care dorește să-și personalizeze locuința.

PRET - DISPONIBILITATE

PLAN PARTER

Planul parterului cu suprafețele utile pe apartament:

  1. Apartament 2 camere – 54,70 mp
  2. Apartament 3 camere – 89,94 mp
  3. Apartament 2 camere – 66,24 mp
  4. Apartament 4 camere – 100,03 mp
  5. Apartament 3 camere – 73,87 mp

PLAN ETAJ 1

Planul etajului 1 cu suprafețele utile pe apartament:

6. Apartament 2 camere – 54,70 mp
  7. Apartament 3 camere – 89,94 mp
  8. Apartament 2 camere – 66,24 mp
  9. Apartament 4 camere – 109,11 mp
  10. Apartament 3 camere – 84,59 mp

PLAN ETAJ 2

Planul etajului 2 cu suprafețele utile pe apartament:

11. Apartament 2 camere54,70 mp
12. Apartament 3 camere – 89,94 mp
13. Apartament 2 camere – 66,24 mp
14. Apartament 4 camere – 109,11 mp
15. Apartament 3 camere – 88,06 mp

DESCRIERE COMPARTIMENTARE INTERIOARĂ

Blocul de locuințe are căte cinci apartamente pe nivel, apartamente de 2,3 și 4 camere pentru a acoperi o gamă largă cerințe din piața imobiliară actuală. Holul central și casa scării au dimensiuni mari pentru a nu crea disconfort și pentru a deservi cât mai bine locatarii.
Toate spațiile au fost bine gândite și bine proiectate pentru o utilizare cât mai ergonomică și pentru o mobilare adecvată. Circulațiile interioare pentru fiecare apartament nu au întreruperi, iar zona de zi a fost separată de zona de nopte pentru un confort acustic ridicat.

DESCRIERE STRUCTURĂ

Imobilul are structura de rezistență realizată din cadre de beton armat, cu zidărie cu stâlpi și grinzi de beton armat, iar acoperisul este din lemn, cu pantă mică si invelitoare din tablă ambutisată. Solutia unei sarpante cu structură din lemn, termoizolată cu vată minerală a fost aleasă pentru evitarea eventualelor infiltratii după o durată îndelungată de utilizare.
Compartimentarea apartamentelor va fi din zidărie de 30cm grosime, iar fiecare apartamet va avea compartimetări din pereți de ghips-carton pe structură de aluminiu.
Toată execuția construcției va fi supravegheată și aprobată de dirigintele de șantier, iar toate investițiile dezvoltatorului au la bază proiecte avizate, verificate și implementate conform legi.
Fundațiile vor respecta toate condițiiile cerute în studiul geotehnic si vor fi executate cu o atenție sporită pentru a nu fi afectată suprastructura si pentru a evita orice neplăceri. Tâmplăria va fi din din PVC cu geam tripan.

DESCRIERE FINISAJE

Construcția va fi finisată pe exterior cu materiale de calitate și se va avea în vedere evitarea detaliilor ce pot afecta tencuielile și structura acoperișului prin infiltrații accidentale. Locuința cu apartamente colective a va fi termoizolată cu polistiren expandat de 10 cm, iar placa peste pământ are dedesupt polistiren extrudat rezistent la compresiune. Toată construcția va avea o  anvelopă termică din materiale de izolare termică(polistiren și vată minerală),  cu respectarea normativelor de izolare termică.
Finisajele de interior se vor realiza la o calitate bună și foarte bună, iar toată execuția structurii construcției va ține cont de viitoarele instalații și finisaje propuse prin proiect. În anumite situații beneficiarul poate opta pentru finisajele uscate reprezentate de gresie, faianță, parchet si poate tâmplăria interioară.
              Dezvoltatorul imobiliar va consulta și consilia atent proiectantul cât și beneficarul pentru a face modificări minimale multumitoare pentru toate părțile implicate.

RANDARILE PROIECTULUI

Contact Icon
Case și Apartamente de vanzare Campina și Valea Prahovei - Constructii rezidentiale | DRC CONSTRUCT | Oferim case și apartamente de vanzare la cheie, cu finisaje premium și design modern in Campina si pe Valea Prahovei. Alege confortul și luxul în locuința ta nouă. Urmareste proiectele rezidentiale in derulare si alege casa mult visata. Preturi transparente! - Înapoi Sus